Skip to main content

Vegan Detox

De Vegan Detox is een 10-daags programma om je lichaam effectief te ontgiften. Je voelt je slanker en fitter! De Vegan Detox is geen gewone Detox. Uit onderzoek is gebleken dat je veel plantaardig voedsel nodig hebt om goed te kunnen ontgiften. Tijdens de Vegan Detox ga je veel plantaardig voedsel eten en een aantal dagen helemaal Vegan.

Het voordeel van deze Detox:
  • Tot 4 kilo gewichtsverlies.
  • Een versterkte darmflora.
  • Meer energie en een fitter gevoel.
  • Een mooiere huid.
Vegan Detox Marieke's Gezond Verstand
Mariekes-Gezond-Verstand-Vegan-Detox-Heemskerk-Afvallen

De twee fases van het Vegan Detox programma

Het Vegan Detox programma van Marieke’s Gezond Verstand bestaat uit twee fases. Hiertoe behoort ook het behouden en bewaken van je nieuwe gegenereerde energie.

1

Fase 1 - Detox, the vegan switch

De Vegan Switch is een 10-daags programma. Tijdens dit programma ga je effectief ontgiften met als ultieme doel een bom aan nieuwe energie. O ja. En als bonus kun je ook nog tot 10 kilo afvallen.
2

Fase 2 - Detox, keep the vegan switch

Je hebt het 10-daagse Vegan Switch programma gevolgd en zit vol energie, hoe hou je dit vast? En hoe past dit in jouw dagelijks leven?

Fase 1 – Detox, the vegan switch

De Vegan Switch is een 10-daags programma. Tijdens dit programma ga je effectief ontgiften door een voedingsschema vol plantaardige voeding, beweging, zweten en speciaal ontwikkelde supplementen ter ondersteuning.

Alle voeding die je eet, neem je binnen 10 uur tot je. Je eet behoorlijke hoeveelheden, zodat je lekker vol zit. De 14 uur dat je lichaam geen calorieën tot zich krijgt gebruikt het om te ontgiften. Eet zoveel mogelijk biologisch om zo min mogelijk gifstoffen binnen te krijgen tijdens de Vegan Switch.

Beweeg elke dag en sport, indien mogelijk, om flink te zweten. Via het zweet raak je veel afvalstoffen kwijt. Je kunt dit ook bereiken door een bezoek aan de sauna of een heet bad.

Start nu de Vegan Switch voor:

  • Tot 4 kilo gewichtsverlies.
  • Een versterkte darmflora.
  • Meer energie en een fitter gevoel.
  • Een mooiere huid.

Je ontvangt een voedingsschema en beweegadvies, persoonlijke begeleiding  en de suppletiestrip en Greens die nodig zijn om effectief te ontgiften. Ook voor het Vegan Detox programma geldt dat je naast de standaard begeleiding er ook voor kunt kiezen om te gaan voor persoonlijke begeleiding.

Fase 2 – Detox, keep the vegan switch

Je hebt het 10-daagse Vegan Switch programma gevolgd en zit vol energie, hoe hou je dit vast? En hoe past dit in jouw dagelijks leven? De basis ligt in de juiste voeding, aangevuld  met supplementen.

Marieke maakt een persoonlijk voedingsadvies zodat je het effect van de Vegan Detox nog lang kan blijven ervaren. Dagelijks start je met de Greens. Zo krijg je in één keer een flinke hoeveelheid groente en fruit binnen. Goed voor je weerstand en voor je energie!

Verdere suppletie hangt af van je persoonlijke situatie en doelen. In het Keep de Vegan Switch gesprek onderzoeken we wat nuttig kan zijn.

Starten met een Vegan Detox?

Bestel dan jouw Vegan Detox pakket of neem contact op voor meer informatie.

Make the switch