Skip to main content

Gezonde vetverbranding

Gezonde vetverbanding; raak op een gezonde en duurzame manier dat ongewenste vet kwijt. Want wist jij dat jij je lichaam kunt trainen om vet in plaats van suiker te verbranden? Hoe? Het antwoord ligt in het maken van wat Marieke “the switch” noemt, een onderdeel van het sportvast programma.

Ons lichaam is namelijk van oorsprong prima in staat om vet te verbranden. Echter door onze huidige levensstijl raken heel veel mensen het vermogen om vet te verbranden kwijt. Voedsel is namelijk voor veel mensen in overvloed beschikbaar. Om aan voedsel te komen hoef je immers weinig actie te ondernemen en we beschikken over grote voorraden suiker. Hierdoor is ons lichaam is daardoor een beetje “lui” geworden als het om het verbanden van lichaamseigen vet voor energie.

Hoog tijd dus om jouw innerlijke oermens te ontwaken!

Aanleg voor gezonde vetverbranding zit ook in jouw genen

De oermens had niet de luxe van een koelkast, supermarkten waren ver te zoeken. Ook was de telefoon nog niet uitgevonden, dus even snel een pizza bestellen was ook geen optie. Hierdoor moest de mens eerst zelf jagen of verzamelen om aan voedsel te komen. Hierdoor kon het soms langere tijd duren voordat er voeding was om suiker op te nemen; de energie van ons lichaam. Als dit enige tijd duurde schakelde het lichaam vanzelf over van suiker- naar gezonde vetverbranding.

Deze genen hebben wij ook allemaal nog steeds in ons lichaam sinds de oermens. Dankzij het juiste programma kunnen we daarom ons lichaam trainen om gebruik te maken van deze natuurlijk vorm van (en dus) gezonde vetverbranding.

Gezonde vetverbranding dankzij sportvasten

Sportvasten is een wetenschappelijk onderbouwd programma om het schakelen van suiker- naar vetverbranding waar te maken. Naast de gezondheidsvoordelen  raak je al heel snel 2 tot 6 kilo kwijt en ervaar je meer energie. Hierdoor kun je dankzij sportvasten ook je sportprestaties aanzienlijk verbeteren.

Profiteren van gezonde vetverbranding?

Doe de test om te kijken of ook jij kunt Sportvasten.

Intakeformulier Sportvasten invullen