Persoonlijke begeleiding

Ieder mens is anders. Iedereen heeft andere doelen. Met persoonlijke begeleiding zorgt Marieke voor een aanpak die past bij jouw doelen en jouw levensstijl. Een flink aantal jaar ervaring, opleidingen en constante bijscholing zorgen ervoor dat Marieke deskundig en op maat gemaakt advies geeft. Juist deze persoonlijke begeleiding en aanpak zal ervoor zorgen dat jij je doelen gaat bereiken.

Wil jij op een gezonde manier afvallen? Wil je een (sportieve) topprestatie neerzetten? Heb je behoefte aan meer energie? Ongeacht wat je doel ook mag zijn, jij krijgt het programma dat bij jouw persoonlijke situatie en jouw doelen past.

Wanneer je programma is vastgesteld, krijg je ook tijdens het volgen van dit programma persoonlijke en deskundige ondersteuning. Hierdoor blijf je gemotiveerd en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen die je doormaakt. Daardoor is de kans van slagen vele malen hoger!

Persoonlijke begeleiding dankzij de sportvasten app

Tijdens het Sportvasten gebruik je een speciale portal om je voorgang in te vullen. Je krijgt tips en advies om het programma goed vol te houden. Marieke, jouw persoonlijke Sportvastencoach, is er om vragen te beantwoorden, maar ook voor een steuntje in de rug of de spreekwoordelijke schop onder je hol indien nodig.

Je eigen voedingsschema tijdens de Vegan Detox

Voorafgaand aan de Vegan Detox krijg je een programma met de voeding die je dagelijks moet eten. Tijdens de intake bespreken we deze en krijg je uitgebreide informatie over jouw persoonlijke programma. Indien nodig passen we dit programma aan, bijvoorbeeld in geval van allergieën.

Wil je een extra recept of kooktips, Marieke stuurt het je toe. Heb je tijdens de Vegan Detox behoefte aan extra ondersteuning? Heb je tijdens het programma vragen? Marieke staat voor je klaar met deskundig advies.

Ben jij klaar voor persoonlijke begeleiding?

Dan ga je samen met Marieke jouw doelen zeker behalen!

Neem contact op