Supplementen

In ons huidige drukke bestaan kan het zijn dat je niet alle voedingsstoffen die je op dit moment nodig hebt uit je voeding kunt halen. Veel mensen kennen momenten waarbij we eigenlijk wel iets extra’s vragen van het lichaam, maar geef je het lichaam dan ook wat extra’s?

Bijvoorbeeld:
  • Als je een drukke baan hebt en regelmatig onder spanning staat.
  • Wanneer je veel traint en snel moet herstellen voor de volgende training.
  • Als je doel is om af te vallen.
  • Wanneer je spiermassa wilt ontwikkelen.

Met de juiste aanvulling passend bij je wensen en doelen zorg je dat deze bereikbaar worden. Maak een afspraak voor een persoonlijke intake

Mariekes-Gezond-Verstand-Vegan-Detox-Heemskerk-Afvallen
Marieke's Gezond Verstand Supplementen Greens

De supplementen van Marieke’s Gezond Verstand

Bij Marieke’s gezond Verstand kun je terecht voor een passend advies en de verkoop van verschillende supplementen. Het aanbod bestaat uit twee soorten supplementen; beide medisch verantwoord en aansluiten op de programma’s: Sportvasten en Vegan Detox.

1

Greens - voor de dagelijkse behoefte aan groente en fruit.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook voor sportvasten. Want om een optimaal resultaat te behalen met Sportvasten, heb je een basisconditie nodig. Natuurlijk kan Marieke je hierbij helpen.
2

Suppletiepakketten - Voor specifieke doelen.

Nu ga je 10 dagen knallen. Want bedenkt wel; sportvasten is geen dieet, het is een effectief trainingsprogramma. Je lichaam schakelt in de 10 dagen van suiker naar vet verbranding.

Greens – Supplementen – Marieke’s Gezond Verstand

Groente en Fruit

Het voedingscentrum adviseert 250 gram groente per dag te eten. Dit zou voldoende moeten zijn om geen tekorten te krijgen. Optimaal zou 500 gram groente zijn, echter een groot deel van de Nederlandse bevolking haalt die 250 gram niet eens dagelijks. Eet jij elke dag minimaal 250 gram groente?

Greens

Wil je dagelijks in één keer al je groente en fruit binnen krijgen? Start de dag dan met Greens. In Greens zitten groenten, fruit, zeewieren, antioxidanten en polyfenolen. Deze stoffen zijn belangrijk voor een goede darmwerking, ondersteunen bij het afvoeren van afvalstoffen en helpen bij het behoud van een gezond gewicht.

Drink het met water of voeg toe aan een smoothie. Eén glas bevat wel 5 porties groenten en fruit. Goed voor je weerstand en je energie!

Greens Wey

Greens Wey helpt bij herstel na een training. Het bevat eiwit, groenten, fruit, zeewier, antioxidanten en polyfenolen. Eiwit ondersteunt de spieropbouw. Chlorella (zeewier) zorgt ervoor dat de afvalstoffen het lichaam verlaten. De groente en fruit zorgen voor nieuwe energie en zijn uiteraard goed voor de weerstand!

Suppletiepakketten – Supplementen – Marieke’s Gezond Verstand

Een flink aantal situaties en/of doelen komen regelmatig voor. Speciaal voor deze doelen zijn totaalpakketten samengesteld. Met één pakket heb je voldoende voor twee maanden.

De inhoud is helemaal afgestemd op:

  • Dagelijkse aanvulling, Basissuppletie pakket, basis aanvulling op voeding.
  • Afvallen, Afslank pakket, ondersteuning bij het behalen en behouden van gezond gewicht.
  • Energie verhogen, Energie pakket, boost aan energie.
  • Duursporten, Duursportpakket, aanvulling vitaminen en mineralen en ondersteuning zuurstofregulatie.
  • Spiermassa ontwikkelen, Krachttraining pakket, aanvulling vitaminen en mineralen en ondersteuning spieropbouw.
  • Gespannen en last van stress, Ontspanning pakket, aanvulling vitaminen en mineralen en kruiden die bijdragen aan de weerstand bij stress.

Bestel je supplementen eenvoudig en snel.

Bestel je supplementen vandaag nog, dan worden deze naar je toe en betaal je achteraf.

Supplementen bestellen