Skip to main content

Vegan Detox Programma

We hebben de lockdown gehad. Direct daarna de vakantie. Veel mensen hebben in deze periode ongezond(er) gegeten. Wanneer de kinderen in september allemaal weer naar school mogen is het een mooi moment om de volwassenen iets te leren over gezonde voeding.  Tijd om een kickstart te maken naar een gezonde(re) leefstijl. Ga samen 10 dagen effectief ontgiften zonder honger, met lekker en ruim voldoende eten.

Na 10 dagen ervaar je:
 • Tot 4 kilo gewichtsverlies.
 • Een versterkte darmflora.
 • Meer energie en een fitter gevoel.
 • Een mooiere huid.
Marieke-Kalverda-Mariekes-Gezond-Vertand-Oersterk-Vegan-Detox

Fitte medewerkers = minder ziekteverzuim

Minder ziekteverzuim door preventief en op een positieve manier met gezond eten bezig te zijn. Als bedrijf levert de Vegan Detox je blije, gezonde medewerkers op. Samen werken aan een gezonde leefstijl maakt het makkelijker dit ook samen vol te houden. De 10 dagen zijn echt een begin, het vervolg gaat je nog meer gezondheidswinst op leveren. Durf jij het aan? Start nu en help de medewerkers in jouw organisatie.

Deelname als bedrijf is mogelijk vanaf 5 deelnemers. Het hele bedrijf mag aansluiten bij een inspirerende presentatie over voeding. Ook degene die niet willen Detoxen zijn van harte welkom. De Vegan Detox deelnemers krijgen persoonlijke begeleiding. Met elkaar en met de juiste ondersteuning gaan zij mooie resultaten halen.

Geen tijd om te koken?

Na een drukke werkdag heb je misschien geen tijd en/of zin om ook nog uitgebreid te koken. Kies voor de Detox Gemak en ontvang maandag en vrijdag de avondmaaltijden voor 4 dagen. Allemaal vers bereid en boordevol groenten, helemaal aangepast aan het Vegan Detox programma. Het enige wat je doet is even opwarmen in de oven en smullen maar. Een uniek aanbod van Marieke’s Gezond Verstand en de Kok & de Boer.

Nog meer weten over jouw persoonlijke gezondheid

Wil je naast de gezondheidswinst en het gemak na de 10 detox dagen echt goed in zicht in jouw gezondheid? Wil je precies weten welke voeding je moet eten en welke je beter kunt laten staan? Dan ligt de keuze voor het Detox Plus pakket voor de hand. Na de 10 dagen wordt een healthscan gemaakt. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies waarmee het nog makkelijker wordt een gezond voedingspatroon aan te houden.

 1. Gezonde Detox Basis, €175,-
  protocol, suppletiepakket, Greens, receptenmagazine
 2. Gezonde Detox Gemak, €245,-
  protocol, suppletiepakket, Greens, receptenmagazine,  8 avondmaaltijden*
 3. Gezonde Detox Plus, €425,-
  protocol, suppletiepakket, Greens, receptenmagazine, avondmaaltijden 8, healthscan*

*Op dit moment is het bezorgen van de 8 avondmaaltijden alleen mogelijk in de IJmond. Start van de Detox is dan altijd op maandag.

Meer weten? Neem dan contact op!

Ben jij ook enthousiast een klaar voor een gezonde start van het najaar? Neem dan contact op door te bellen naar: 06 53 403 460 , te mailen naar: info@coachmarieke.com of vul onderstaand contactformulier in.